Okładka | |
Tytuł | Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie |
Autorzy | Anna Derbis, Lidia Linka |
ISBN | 9788389184726 |
Wydawnictwo | Format-AB |
Cena | 32 zł |
EAN | 9788389184726 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie oraz uwzględnia stan prawny na 16.10.2016 r. Dodatkowy opis wydania Strony: 248, Format: 16,5x23,5 cm, Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |