Okładka | |
Tytuł | Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP |
Autorzy | Anna Kmiołek-Gizara |
ISBN | 9788302167812 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 44.3 zł |
EAN | 9788302167812 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja krótko podsumowuje również informacje, które zostały opisane w opracowaniach dotyczących kwalifikacji T.6 i T.15, koncentruje się natomiast na kompetencjach ujętych przede wszystkim w efektach PKZ, takich jak racjonalna gospodarka surowcami i odpadami, rozpoznawanie instalacji i urządzeń w zakładach gastronomicznych, postępowanie zgodnie z instrukcjami obsługi. Podręcznik prezentuje przykładową dokumentację systemu HACCP stosowaną w zakładach gastronomicznych. Dodatkowy opis wydania Strony: 168, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |