Okładka | |
Tytuł | Atlas warzyw |
Autorzy | praca zbiorowa |
ISBN | 978-83-8059-457-9 |
Wydawnictwo | SBM |
Cena | 29.95 zł |
EAN | 9788380594579 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Trudno wyobrazić sobie nasz jadłospis bez warzyw. Zjadane jako przekąska, danie główne, w postaci koktajli, jako składnik ciast służą naszemu organizmowi bardziej niż jesteśmy w stanie to sobie wyobrazić. Oprócz rodzimych kapust, pomidorów, ogórków, czy kalafiorów coraz większe uznanie zyskują awokado, bataty, a także skorzonera, portulaka i inne, z którymi można się zetknąć w kuchniach egzotycznych krajów. Atlas zawiera opisy 100 gatunków warzyw z całego świata. Przydatnym informacjom towarzyszą zdjęcia, które ułatwią ich rozpoznanie oraz zainspirują do odkrywania nowych smaków Dodatkowy opis wydania Strony: 192, Format: 16,5x24x2,2 cm, Rok wydania: 2017, oprawa: twarda |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |