Okładka | |
Tytuł | Obsługa konsumenta w hotelarstwie cz 2 REA |
Autorzy | Joanna Duda, Sebastian Krzywda |
ISBN | 8375440164 |
Wydawnictwo | REA |
Cena | 29.2 zł |
EAN | 9788375440164 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Treści kształcenia zostały podzielone na dwie części i ujęte zostały w następujących działach związanych z: rodzajami usług świadczonych przez gastronomię hotelową, wpływem kultury osobistej i etyki na jakość świadczonych usług, techniką oraz zasadami serwowania i podawania różnych potraw i napojów, technikami obsługi przyjęć okolicznościowych. W podręczniku zawarto również treści dotyczące rodzajów kart menu, sposobów rozliczeń kelnerskich, podstawowych zasad BHP i przepisów sanitarno-epidemiologicznych oraz najnowszych trendów dotyczących obsługi konsumenta. Treści zostały dobrana starannie pod względem merytorycznym i metodycznym oraz wzbogacone o liczne ilustracje, schematy i propozycje projektów zaliczeniowych. Na podkreślenie zasługuje fakt, że autorzy uwzględnili w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych. Dodatkowy opis wydania Strony: 85, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |