Okładka | |
Tytuł | Organizacja pracy w hotelarstwie cz 2 REA |
Autorzy | Joanna Orłowska, Małgorzata Tkaczyk |
ISBN | 8375440218 |
Wydawnictwo | REA |
Cena | 41.4 zł |
EAN | 9788375440218 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis W części drugiej omówiono: - zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO, - zasady utrzymania porządku i czystości, - zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej, zgodnie z zasadami HACCP, - współpracę z biurami podróży, - charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji. Dodatkowy opis wydania Strony: 146, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 2008, oprawa broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |