Okładka | |
Tytuł | Technologia gastr. z towar.. 2 Konarzewska ZSZ REA |
Autorzy | Małgorzata Konarzewska, Barbara Zielonka |
ISBN | 8371415418 |
Wydawnictwo | REA |
Cena | 41.5 zł |
EAN | 9788371415418 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych. Dodatkowy opis wydania Strony: 208, Format: 19x25 cm, Rok wydania: 2005, oprawa broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |