Okładka | |
Tytuł | Technologia gastr. 3 Nowe wyd. ZSZ REA |
Autorzy | Urlike Arens-Azevedo, Elke Grimpe |
ISBN | 8371410158 |
Wydawnictwo | REA |
Cena | 30 zł |
EAN | 9788371410154 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik jest przeznaczony dla wszystkich adeptów sztuki kulinarnej. Oparty na najnowszych doświadczeniach specjalistów europejskich i polskich. Trzyczęściowa TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA przygotowuje do zawodu kucharz i nadaje się do wykorzystania zarówno w zasadniczych szkołach zawodowych i technikach, a także na wszelkiego rodzaju kursach dokształcających.TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA zapoznaje ucznia z wiadomościami wstępnymi dotyczącymi techniki żywienia, dostarcza wiedzy na temat towaroznawstwa i technik kulinarnych. Pracę nauczyciela wspomagają pytania i ćwiczenia kończące każdy temat omawiany w podręczniku. Techniki pracy - oprócz opisu - są przedstawione w formie sekwencji kolorowych zdjęć lub ilustracji. Ważnym elementem - i jednocześnie atrakcyjnym uzupełnieniem podręcznika - są przepisy kulinarne. We wszystkich tomach jest ich 200. W tomie 3 TECHNOLOGII GASTRONOMICZNEJ została obszernie przedstawiona problematyka obsługi konsumenta. Dodatkowy opis wydania Strony: 296, Format: 19x25 cm, Rok wydania: 1999, oprawa broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |