Okładka | |
Tytuł | Technologia gastr. 2 ZSZ Nowe wyd. podr. REA |
Autorzy | Arens-Azevedo Ulrike |
ISBN | 8371411189 |
Wydawnictwo | REA |
Cena | 29 zł |
EAN | 9788371411182 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA zapoznaje ucznia z wiadomościami wstępnymi dotyczącymi techniki żywienia, dostarcza wiedzy na temat towaroznawstwa i technik kulinarnych. Produkty są szczegółowo opisane i przedstawione na fotografiach. Nieodłącznym elementem podręcznika są praktyczne wskazówki do zastosowania w pracy zawodowej. Pracę nauczyciela wspomagają pytania i ćwiczenia kończące każdy temat omawiany w podręczniku. Techniki pracy - oprócz opisu - są przedstawione w formie sekwencji kolorowych zdjęć lub ilustracji. Ważnym elementem - i jednocześnie atrakcyjnym uzupełnieniem podręcznika - są przepisy kulinarne. Dodatkowy opis wydania Strony: 160, Format: 20x27cm, Rok wydania: 1998, oprawa broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |