tel/fax. 32 204 41 61 tel. 693 059 501 Regulamin Polityka prywatności Dostawa i płatność Twój koszyk

Logowanie

Nazwa użytkownika:
(login lub adres e-mail)
Hasło:

Utwórz nowe konto Prześlij nowe hasło

księgarnia Świat Ucznia

Piątek, 21 stycznia 2022

Książki

Wyszukiwarka
Szukaj książki po ISBN-10/EAN-13
Szukaj książki po tytule
Szukaj książki po nazwisku autora


Asortyment

Książki z kategorii: Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna


Wydawnictwo:
Ilość: brak
Cena: 32,60 zł
Zobacz szczegóły »

Podstawy żywienia człowieka Flis WSiP

Krystyna Flis, Wanda Konaszewska

Rok wydania: 2005, oprawa broszurowa

ISBN: 8302028670

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 31,50 zł
Zobacz szczegóły »

Mikrobiologia żywności Drewniak WSiP

Teresa Drewniak, Emil Drewniak

Rok wydania: 1998, oprawa broszurowa

ISBN: 8302071355

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 42,60 zł
Zobacz szczegóły »

Wyposażenie techniczne zakładów gastr...WSiP

Witold Jastrzębski

Rok wydania: 2009, oprawa broszurowa

ISBN: 8302071201

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 35,90 zł
Zobacz szczegóły »

Zasady żywienia człowieka Kunachowicz WSiP

H. Kunachowicz E. Czarnowska-Misztal H. Turlejska

Rok wydania: 2004, oprawa broszurowa

ISBN: 8302091490

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 33,60 zł
Zobacz szczegóły »

Gospodarka i rach. w gastr ZSZ Mielczarczyk WSiP

Zofia Mielczarczyk, Beata Urbańska

Rok wydania: 2002, oprawa broszurowa

ISBN: 8302083112

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 38,10 zł
Zobacz szczegóły »

Obsługa konsumenta cz. 1 ZSZ Jargoń WSiP

Ryszard Jargoń

Rok wydania: 2000, oprawa broszurowa

ISBN: 8302078446

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 40,30 zł
Zobacz szczegóły »

Obsługa konsumenta cz. 2 ZSZ Jargoń WSiP

Ryszard Jargoń

Rok wydania: 2000, oprawa broszurowa

ISBN: 8302078453

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 32,60 zł
Zobacz szczegóły »

Technologia gastron. z towarozn. cz.3 Procner WSiP

Flis Krystyna, Procner Aleksandra

Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa

ISBN: 8302041655

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 38,10 zł
Zobacz szczegóły »

Technologia gastron. z towarozn. cz.1 Procner WSiP

Procner Aleksandra

Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa

ISBN: 9788302027895

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 35,80 zł
Zobacz szczegóły »

Technologia gastron. z towarozn. cz.2 Procner WSiP

Krystyna Flis, Aleksandra Procner

Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa

ISBN: 8302028625

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 44,90 zł
Zobacz szczegóły »

Technologia żywności cz.2 Dłużewski WSiP

Anna Dłużewska, Mieczysław Dłużewski

Rok wydania: 2008, oprawa broszurowa

ISBN: 8302079764

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 32,60 zł
Zobacz szczegóły »

Technologia żywności cz.3 Jarczyk WSiP

Andrzej Jarczyk

Rok wydania: 2008, oprawa broszurowa

ISBN: 8302079771

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 37,10 zł
Zobacz szczegóły »

Technologia żywności cz.4 Dłużewski WSiP

Mieczysław Dłużewski, Danuta Kołożyn-Krajewska

Rok wydania: 2008, oprawa broszurowa

ISBN: 8302079788

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 40,30 zł
Zobacz szczegóły »

Technologia gastr. z towar.. 1 Konarzewska ZSZ REA

Małgorzata Konarzewska, Barbara Zielonka

Rok wydania: 2009, oprawa broszurowa

ISBN: 8371414692

Wydawnictwo: REA

Ilość: brak
Cena: 38,10 zł
Zobacz szczegóły »

Towaroznawstwo żywności Kołożyn-Krajewska WSiP

T. Sikora, D. Kołożyn-Krajewska

Rok wydania: 2004, oprawa broszurowa

ISBN: 8302091506

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 41,50 zł
Zobacz szczegóły »

Technologia gastr. z towar.. 2 Konarzewska ZSZ REA

Małgorzata Konarzewska, Barbara Zielonka

Rok wydania: 2005, oprawa broszurowa

ISBN: 8371415418

Wydawnictwo: REA

Ilość: brak
Cena: 29,00 zł
Zobacz szczegóły »

Technologia gastr. 2 ZSZ Nowe wyd. podr. REA

Arens-Azevedo Ulrike

Rok wydania: 1998, oprawa broszurowa

ISBN: 8371411189

Wydawnictwo: REA

Ilość: brak
Cena: 29,20 zł
Zobacz szczegóły »

Technologia i towaroznawstwo U. Łatka WSiP

Urszula Łatka

Rok wydania: 2003, oprawa broszurowa

ISBN: 8302087844

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 24,50 zł
Zobacz szczegóły »

Podstawy techniki w przem.spoż. Dąbrowski WSiP

Aleksander Dąbrowski

Rok wydania: 2005, oprawa broszurowa

ISBN: 8302071416

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 29,20 zł
Zobacz szczegóły »

Technologia żywności cz.1 Dłużewski WSiP

Dłużewski Mieczysław , Chuchlowa Jadwiga

Rok wydania: 2008, oprawa broszurowa

ISBN: 8302078477

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 40,50 zł
Zobacz szczegóły »

Produkcja piekarsko-ciastk cz 1 Ambroziak WSIP

Ambroziak Zygmunt

Rok wydania: 1998, oprawa broszurowa

ISBN: 8302067471

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 38,40 zł
Zobacz szczegóły »

Produkcja piekarsko-ciastk cz.2 Ambroziak WSiP

Ambroziak Zygmunt

Rok wydania: 1999, oprawa broszurowa

ISBN: 8302071553

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 40,30 zł
Zobacz szczegóły »

Zasady żywienia REA

Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek

Rok wydania: 2000, oprawa broszurowa

ISBN: 8371415968

Wydawnictwo: REA

Ilość: brak
Cena: 12,00 zł
Zobacz szczegóły »

Podst. przetwórstwa żywności cz. 2 empi2 WZ

Jadwiga Jabłecka, Anna Zaworska

Rok wydania: 2003

ISBN: 9788388933639

Wydawnictwo: eMPi2

Ilość: brak
Cena: 14,00 zł
Zobacz szczegóły »

Podst. przetwórstwa żywności cz. 3 empi2 WZ

Jadwiga Jabłecka, Aleksandra Niewiadomska

Rok wydania: 2003

ISBN: 8388933929

Wydawnictwo: eMPi2

Ilość: brak
Cena: 30,20 zł
Zobacz szczegóły »

Kucharz małej gast - Organizacja, bezpiecz... WSiP

Wojciech Żabicki

Rok wydania: 2005, oprawa broszurowa

ISBN: 8302094064

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 33,60 zł
Zobacz szczegóły »

Kucharz małej gast - Podstawy żywienia człow. WSiP

Edyta Gulińska, Dorota Czerwińska

Rok wydania: 2005, oprawa broszurowa

ISBN: 8302091520

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 29,20 zł
Zobacz szczegóły »

Kucharz małej gast - Podstawy rachunkowości WSiP

Hanna Górska-Warsewicz

Rok wydania: 2005, oprawa broszurowa

ISBN: 8302094057

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 31,30 zł
Zobacz szczegóły »

Kucharz małej gast - Wyposażenie techniczne.. WSiP

Wiesława Grzesińska

Rok wydania: 2005, oprawa broszurowa

ISBN: 8302091780

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 15,00 zł
Zobacz szczegóły »

Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2

Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek

Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa

ISBN: 8389287625

Wydawnictwo: eMPi2

Ilość: brak
Cena: 13,00 zł
Zobacz szczegóły »

Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ

Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek

Rok wydania: 2005, oprawa broszurowa

ISBN: 8389287526

Wydawnictwo: eMPi2

Ilość: brak
Cena: 13,00 zł
Zobacz szczegóły »

Technologia gastronomiczna z obsługą 1 FORMAT-AB

Beata Mikuta

Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa

ISBN: 8386331364

Wydawnictwo: Format-AB

Ilość: brak
Cena: 28,00 zł
Zobacz szczegóły »

Technologia gastronomiczna z obsługą 2 FORMAT-AB

Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska

Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa

ISBN: 9788389184160

Wydawnictwo: Format-AB

Ilość: brak
Cena: 38,20 zł
Zobacz szczegóły »

Egzamin zawodowy - Technik Żywienia WSiP

Jachowicz, Słabkowska, Zakrzewska

Rok wydania: 2008, oprawa broszurowa

ISBN: 8302101298

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 40,70 zł
Zobacz szczegóły »

Egzamin zawodowy - Kucharz małej gastronomii WSiP

E. Zakrzewska, K. Jachowicz

Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa

ISBN: 8302101281

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 45,40 zł
Zobacz szczegóły »

Technologia gast z towar podr dla kucharz 3 REA

Małgorzata Konarzewska

Rok wydania: 2009, oprawa broszurowa

ISBN: 8371419942

Wydawnictwo: REA

Ilość: brak
Cena: 35,80 zł
Zobacz szczegóły »

Egzamin zawodowy - Kucharz WSiP

Marzena Teresa Zienkiewicz

Rok wydania: 2009, oprawa broszurowa

ISBN: 8302104169

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 41,40 zł
Zobacz szczegóły »

Obsługa gości 1 podręcznik dla kelnerów REA

Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja

Rok wydania: 2010, oprawa broszurowa

ISBN: 8371418044

Wydawnictwo: REA

Ilość: brak
Cena: 40,30 zł
Zobacz szczegóły »

Towaroznawstwo REA

Marta Misiarz, Katarzyna Kocierz

Rok wydania: 2008, oprawa broszurowa

ISBN: 8375440232

Wydawnictwo: REA

Ilość: brak
Cena: 28,00 zł
Zobacz szczegóły »

Ekonomika i organizacja w gastronomii FORMAT-AB

Anna Grontkowska, Bogdan Klepacki

Rok wydania: 2008, oprawa broszurowa

ISBN: 8389184269

Wydawnictwo: Format-AB

Ilość: brak
Cena: 28,00 zł
Zobacz szczegóły »

Rachunkowość i finanse w gastronomii FORMAT-AB

Hanna Górska-Warsewicz

Rok wydania: 2008, oprawa broszurowa

ISBN: 8389184238

Wydawnictwo: Format-AB

Ilość: brak
Cena: 24,00 zł
Zobacz szczegóły »

Towaroznawstwo DIFIN

Beata Zembrzuska

Rok wydania: 2010, oprawa broszurowa

ISBN: 8376412238

Wydawnictwo: Difin

Ilość: brak
Cena: 34,80 zł
Zobacz szczegóły »

Technika w produkcji cukierniczej REA

Katarzyna Kocierz

Rok wydania: 2010, oprawa broszurowa

ISBN: 8375441161

Wydawnictwo: REA

Ilość: brak
Cena: 36,10 zł
Zobacz szczegóły »

Podstawy żywienia człowieka cz.1 REA

Dorota Czerwińska

Rok wydania: 2010, oprawa broszurowa

ISBN: 8375441093

Wydawnictwo: REA

Ilość: brak
Cena: 40,30 zł
Zobacz szczegóły »

Podstawy żywienia człowieka cz.2 REA

Dorota Czerwińska

Rok wydania: 2010, oprawa broszurowa

ISBN: 8375442663

Wydawnictwo: REA

Ilość: brak
Cena: 15,00 zł
Zobacz szczegóły »

Testy przyg do egz. zaw. kucharz małej gastronomii

Joanna Kowalska, Karolina Mikołajczyk-Nieckarz

Rok wydania: 2011, oprawa broszurowa

ISBN: 9788362325375

Wydawnictwo: eMPi2

Ilość: brak
Cena: 24,00 zł
Zobacz szczegóły »

Zb. zadań przyg. do egz. zaw. tech. org. usł. gast

Barbara Arciszewska

Rok wydania: 2010, oprawa: broszurowa

ISBN: 9788389184337

Wydawnictwo: Format-AB

Ilość: brak
Cena: 27,00 zł
Zobacz szczegóły »

Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii

Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)

Rok wydania: 2010, oprawa: broszurowa

ISBN: 9788389184351

Wydawnictwo: Format-AB

Ilość: brak
Cena: 42,60 zł
Zobacz szczegóły »

Wyposażenie zakładów gastr. 2011 czerwona REA

Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz

Rok wydania: 2011, oprawa: broszurowa

ISBN: 9788375443646

Wydawnictwo: REA

Ilość: brak
Cena: 40,30 zł
Zobacz szczegóły »

Technologie w produkcji cukierniczej cz. 2 REA

Magdalena Kaźmierczak

Rok wydania: 2011, oprawa: broszurowa

ISBN: 9788375443615

Wydawnictwo: REA

1 | 2 | 3 | 4

© 2013-2015 Księgarnia Świat Ucznia Katowice

Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na akceptację plików cookies zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Dowiedz się więcej.