tel/fax. 32 204 41 61 tel. 693 059 501 Regulamin Polityka prywatności Dostawa i płatność Twój koszyk

Logowanie

Nazwa użytkownika:
(login lub adres e-mail)
Hasło:

Utwórz nowe konto Prześlij nowe hasło

księgarnia Świat Ucznia

Poniedziałek, 29 listopada 2021

Książki

Wyszukiwarka
Szukaj książki po ISBN-10/EAN-13
Szukaj książki po tytule
Szukaj książki po nazwisku autora


Asortyment

Książki z kategorii: Do nauki zawodu > Gastronomia


Wydawnictwo:
Ilość: brak
Cena: 21,90 zł
Zobacz szczegóły »

Higiena zawodowa dla szkół gastron Żabicki WSiP

Wojciech Żabicki

Rok wydania: 1998, oprawa broszurowa

ISBN: 8302031243

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 29,00 zł
Zobacz szczegóły »

Technologia gastr. 1 ZSZ Nowe wyd. podr. REA

Ulrike Arens-Azevedo

Rok wydania: 1998, oprawa broszurowa

ISBN: 8371410703

Wydawnictwo: REA

Ilość: brak
Cena: 30,00 zł
Zobacz szczegóły »

Technologia gastr. 3 Nowe wyd. ZSZ REA

Urlike Arens-Azevedo, Elke Grimpe

Rok wydania: 1999, oprawa broszurowa

ISBN: 8371410158

Wydawnictwo: REA

Ilość: brak
Cena: 19,01 zł
Zobacz szczegóły »

Podstawy przetwórstwa spożywczego FORMAT-AB

Aleksandra Zajączkowska

Rok wydania: 1998, oprawa broszurowa

ISBN: 9788386331062

Wydawnictwo: Format-AB

Ilość: brak
Cena: 5,99 zł
Zobacz szczegóły »

Ogólne wiadomości z towaroz. ćw. WSiP

Halina Rawdanowicz

Rok wydania: 1999, oprawa broszurowa

ISBN: 8302069655

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 40,70 zł
Zobacz szczegóły »

Wyposażenie tech. zakładów gastr. REA

Małgorzata Konarzewska, Ewa Lada

Rok wydania: 2000, oprawa broszurowa

ISBN: 8371418181

Wydawnictwo: REA

Ilość: brak
Cena: 125,00 zł
Zobacz szczegóły »

Kucharz i gastronom vademecum REA

ISBN: 8371412868

Wydawnictwo: REA

Ilość: brak
Cena: 12,00 zł
Zobacz szczegóły »

Technologia gastr. 1 ZSZ Nowe wyd. ćw REA

Krzyżanowska Wanda

Rok wydania: 2000, oprawa broszurowa

ISBN: 8371412274

Wydawnictwo: REA

Ilość: brak
Cena: 12,00 zł
Zobacz szczegóły »

Technologia gastr. 2 ćw Nowe wyd. ZSZ REA

Wanda Krzyżanowska

Rok wydania: 2000, oprawa broszurowa

ISBN: 8371412356

Wydawnictwo: REA

Ilość: brak
Cena: 12,00 zł
Zobacz szczegóły »

Technologia gastr. 3 ćw Nowe wyd. ZSZ, REA

Wanda Krzyżanowska

Rok wydania: 2000, oprawa broszurowa

ISBN: 8371412436

Wydawnictwo: REA

Ilość: brak
Cena: 19,01 zł
Zobacz szczegóły »

Produkcja i pozyskiwanie surowców żywn. FORMAT-AB

Anna Dzień

Rok wydania: 1998, oprawa broszurowa

ISBN: 8386331216

Wydawnictwo: Format-AB

Ilość: brak
Cena: 24,00 zł
Zobacz szczegóły »

Urządzanie zakładów gastronomicznych... FORMAT-AB

ISBN: 9788389184109

Wydawnictwo: Format-AB

Ilość: brak
Cena: 18,00 zł
Zobacz szczegóły »

Mikrobiologia Żywności FORMAT-AB

ISBN: 9788389184133

Wydawnictwo: Format-AB

Ilość: brak
Cena: 22,00 zł
Zobacz szczegóły »

Kuchnie różnych narodów FORMAT-AB

ISBN: 9788386331070

Wydawnictwo: Format-AB

Ilość: brak
Cena: 26,00 zł
Zobacz szczegóły »

Dietetyka FORMAT-AB

ISBN: 8389184117

Wydawnictwo: Format-AB

Ilość: brak
Cena: 26,00 zł
Zobacz szczegóły »

Technologia gastronomiczna z obsługą 3 FORMAT-AB

ISBN: 9788389184176

Wydawnictwo: Format-AB

Ilość: brak
Cena: 12,00 zł
Zobacz szczegóły »

Gospodarka i rachunkowość przeds.gastr. HORTPRESS

ISBN: 8389211106

Wydawnictwo: Hortpress

Ilość: brak
Cena: 49,90 zł
Zobacz szczegóły »

Ciastkarstwo REA

praca zbiorowa

Rok wydania: 2009, oprawa broszurowa

ISBN: 8375441277

Wydawnictwo: REA

Ilość: brak
Cena: 41,80 zł
Zobacz szczegóły »

Obsługa gości 2 podręcznik dla kelnerów REA

Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja

Rok wydania: 2008, oprawa broszurowa

ISBN: 8375440041

Wydawnictwo: REA

Ilość: brak
Cena: 17,33 zł
Zobacz szczegóły »

Kucharz małej gastronomii IDEA

ISBN: 8388181580

Wydawnictwo: IDEA

Ilość: brak
Cena: 19,01 zł
Zobacz szczegóły »

Testy przyg. do egz. technik żywienia i gosp.WZ

Anna Tomaszewska, Małgorzata Włodarczyk

Rok wydania: 2010, oprawa broszurowa

ISBN: 9788362325269

Wydawnictwo: eMPi2

Ilość: brak
Cena: 41,90 zł
Zobacz szczegóły »

Technologie w produkcji cukierniczej cz. 1 REA

Magdalena Kaźmierczak

Rok wydania: 2011, oprawa: broszurowa

ISBN: 9788375443608

Wydawnictwo: REA

Ilość: brak
Cena: 24,00 zł
Zobacz szczegóły »

Zb. zadań przyg. do egz. zaw. tech. żywienia i ..

Elżbieta Żochowska

Rok wydania: 2011, oprawa: broszurowa

ISBN: 9788389184429

Wydawnictwo: Format-AB

Ilość: brak
Cena: 0,00 zł
Zobacz szczegóły »

Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2

ISBN:

Wydawnictwo: Format-AB

Ilość: brak
Cena: 22,00 zł
Zobacz szczegóły »

Kuchnie różnych narodów FORMAT-AB

Jolanta Berndt - Kostyrzewska

Rok wydania: 2001, oprawa: broszurowa

ISBN: 9788386331079

Wydawnictwo: Format-AB

Ilość: brak
Cena: 12,00 zł
Zobacz szczegóły »

Gospodarka i rachunkowość przeds.gastr. HORTPRESS

ISBN: 9788377997482

Wydawnictwo: Hortpress

Ilość: brak
Cena: 18,00 zł
Zobacz szczegóły »

Mikrobiologia Żywności FORMAT-AB

Małgorzata Jałosińska

Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa

ISBN: 9788389184139

Wydawnictwo: Format-AB

Ilość: brak
Cena: 57,00 zł
Zobacz szczegóły »

Ciastkarstwo podr do nauki zaw.cukiernik REA

Praca zbiorowa

Oprawa: twarda

ISBN: 8371414722

Wydawnictwo: REA

Ilość: brak
Cena: 38,40 zł
Zobacz szczegóły »

Ciastkarstwo. Technologia dla ZSZ Dojutrek WSIP

Czesław Dojutrek, Andrzej Pietrzyk

Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa

ISBN: 9788302078460

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 0,00 zł
Zobacz szczegóły »

Kucharz małej gast - Technologia z towaroznaw WSiP

Ewa Czarniecka-Skubina, Barbara Gołaszewska

Rok wydania: 2005, oprawa broszurowa

ISBN:

Wydawnictwo: WSiP

Ilość: brak
Cena: 28,00 zł
Zobacz szczegóły »

Technologia gastronomiczna z obsługą 2 FORMAT-AB

Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska

Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa

ISBN: 8389184168

Wydawnictwo: Format-AB

1

© 2013-2015 Księgarnia Świat Ucznia Katowice

Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na akceptację plików cookies zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Dowiedz się więcej.